Schrijfmarathon 2015 in Garyp geslaagd!

Ondanks de harde wind, waardoor de partytent niet bleef staan, kijken wij terug op een geslaagde schrijfmarathon. Tijdens de dag van de mensenrechten werden bij Theetun ‘De buorren’ overdag in een trailer brieven geschreven. Mensen kwamen daar op en aan om te schrijven. ’s Ochtends heeft de burgemeester brieven geschreven met op de achtergrond muziek van Van geeft ‘m en Folkert-Hans Tolsma. Zij zorgden met hun muziek voor een sfeervolle bijdrage. 

Nieuw dit jaar waren de schrijfparty’s. Bij negen mensen werden aan de keukentafel brieven geschreven. Mede door de schrijfparty’s zijn het dubbel aantal brieven geschreven in Garyp. Groep 8 van basisschool De Wraldpoarte hebben een kaart geschreven en het personeel schreef een brief. In totaal zijn er 181 brieven en 105 kaarten geschreven!