Zonnige braderie Earnewâld

Na een jaar afwezigheid was Amnesty Garyp dit jaar weer aanwezig op de braderie in Eernewoude. Het zonnige weer zorgde er voor dat veel mensen overal vandaan de braderie bezochten. Tijdens de braderie hebben we aandacht voor de mensenrechtenschending gevraagd.

Zoals voorgaande jaren hebben we ook dit jaar weer om handtekeningen gevraagd, dit maal voor Claudia Medina uit Mexico. In totaal zijn er 415 handtekeningen opgehaald!

Naast de petitielijst werden er op de stand boeken, houten speelgoed en Amnestyproducten verkocht. Wederom was ‘egeltjetrek’ een succes, veel volwassenen maar ook kinderen hebben een gok gewaagd voor een suiker- of krentenbrood. De kinderen hebben zich vermaakt bij het blikgooien, waarmee een leuk prijsje was te winnen.

Al met al kunnen we terug kijken op een geslaagde dag! Namens deze weg willen we de vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet deze dag.