Fakkeltocht; 10 december dag van de mensenrechten

Maandag 10 december was het 64 jaar geleden dat de Universele verklaring van de rechten van de mens is ondertekend. Als groep hebben we hier op verschillende manieren aandacht aan gegeven. Op zondag 9 december hebben we actiekaarten voor Nasarin en Ales uitgedeeld in de kerk, hiervan zijn in totaal 2x 69 kaarten ondertekend. Daarnaast werd er in de dienst aandacht geschonken aan deze actie door middel van het branden van de Amnesty kaars en een stukje verteld door Aafke Hoekstra.
Ook werd er een fakkeltocht gehouden. Deze fakkeltocht was op maandag 10 december en was een groot succes, mede dankzij de vele jeugd die hierop af kwam. Na een rondje door het dorp met de brandende fakkels en het ondertekenen van de petitielijst voor Nasarin en Ales was het tijd voor een kopje chocolademelk en koek. Ook dit jaar was het weer een groot succes en we hopen volgend jaar weer op zo’n grote deelname.